Hotel Royal Azur ***** [ Hotel nebo hostel ]

Hotel Royal Azur *****
Poloha
Turistické letovisko Hurghada.
Hotel je vzdálený od Hurghady 35 kilometrů. Nachází se v zálivu Makadi, v jižní části Hurghady. Hotelový komplex leží u vlastní písčité pláže. Od hotelu jezdí dvakrát denně hotelový autobus přímo do centra Hurghady.

Ubytování
Luxusní dvojlůžkové klimatizované pokoje s možností až dvou přistýlek. Pokoje jsou vybaveny sat.TV, minibarem, telefonem a mají vlastní sociální zařízení s koupelnu.

Zařízení
Hotel má vstupní halu s recepcí. Je zde několik různých druhů restaurací, barů i internetová kavárna se směnárnou. Nachází se tu diskotéka s živou hudbou, konferenční místnost, obchody, kadeřnictví a lékař. Pro klienty, kteří by rádi strávili dovolenou aktivně jsou tu připraveny bazény se sladkou a slanou mořskou vodou, fitness centrum, masáže, sauna či aerobik. V blízkosti hotelu se dále nachází golfové hřiště. V ceně all inclusive jsou dále zahrnuté animační programy, volejbalové hřiště na pláži, hřiště na tenis a squash s nočním osvětlením, stolní tenis, billiárd, zahradní šach, šipky, vodní sporty jako je windsurfing, kánoe nebo šnorchlování. Za poplatek: motorizované vodní sporty na pláži, jízda na koni, služby potápěčského centra a můžete si tu i pronajmout osobní automobil. Zdarma lze zapůjčit na pláž i k bazénu slunečníky a lehátka.

Stravování
Polopenze: snídaně a večeře formou švédských stolů.

Hodnocení
Díte 2-12 let zdarma. Komplexní luxusní služby. Dětský bazén, mini klub pro děti. Hotelové pokoje s balkónem či terasou. Hotel má vlastní pláž. Stravování All Inclusive je zahrnuto v ceně. Tento hotel je určen pro nejnáročnější klienty.

Naše hodnocení *****
Hotel Royal Azur *****
DALŠÍ INFORMACE: http://www.shenkos.cz
Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jiřina Mihulová org. 2, 27.12.2003 v 16:01 hodin